in

info

december 2008 - Posts

 • Orchestration patterns

  Nu finns Charles Young's slides tillgängliga för nedladdning här. De finns även tillgängliga på en länk på nedre högra delen av första sidan på siten. Tillgängligt är även den första av våra två sessioner i form av de inspelade video klippen upplagda på channel9 via MSDN.TV, här. Titta online eller ladda ned. Håll ögonen öppna efter den andra som kommer inom kort.

 • Önskelista inför nästa år

  Hej,

  På föregående möte pratade vi lite om en önskelista inför nästa år.
   
  I top på den önskelista vi hämtade in i våras var Orchestration patterns, BAM och WCF. Dessa har vi nu klarat av. Kvar från högt efterfrågade ämnen finns fortfarande BizTalk Server produktionsmiljö – best practices kombinerat med erfarenheter från verkligheten, SOA Governance (med SOA Software), EDI och BizTalk (numera .NET) Services.
   
  Nu vill vi hämta in era önskemål inför våren. Vad vill ni höra om? Vad vill ni veta mer om? Vem vill ni se tala? Vilka aktiviteter vill ni att vi ska genomföra? Fundera en stund och skriv ned de saker ni tycker är viktigast eller mest intressanta för er (även om de finns i listan ovan). Det är nu ni har möjlighet att påverka! Svar via mail.
   
  Vi kommer göra en preliminär sammanställning av de svar som kommit in under dagen och morgondagen, och presentera dessa helt kort på morgondagens möte.Mvh

  BizTalk User Group Sweden
  Johan, Mikael och Alan 
   
  PS. Om det är någon som har en önskan att presentera kring ett ämne, en talare man vill höra som man vet kommer vara i stan eller liknande. Meddela oss så kommer vi göra vårt bästa för att det ska bli av.
Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems