in

info

Oktober träff - Business Activity Monitoring

Efter att ha inlett hösten med en speciellt inbjuden talare, Jon Flanders, som pratade om WCF och REST går vi nu vidare med de ämnen ni har önskat i den enkätförfrågan vi gick ut med i våras.

På nästa möte måndagen den 20:e oktober kommer vi att ta upp Business Activity Monitoring. Vi (Johan Hedberg och Mikael Håkansson) kommer själva att hålla föredraget. Vi lovar att det ska innehålla både introducerande information och delar som är mer på djupet och även ska ge er som sysslat med BAM tidigare en del nya ideér.

Denna gång tackar och gästar vi Precio i deras lokaler på Sveavägen 165. http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=sveav%e4gen+165%2c+stockholm

Välkomstid är som vanligt 17:45, vi startar 18. Något att äta kommer att finnas i pausen.

Svar och annan feedback till info@biztalkusergroup.se. Då vi har ett snävare ämne denna gång har vi också lite mindre lokaler. Svara i god tid så att vi har möjlighet att anpassa dem efter antalet anmälda.

Ska ni till PDC eller TechEd? Ange det i svaret om ni vill att vi ska hjälpa till att förmedla detta till andra som ska dit. Det kan vara kul att veta vilka andra svenskar som är på plats. Tyvärr har vi ingen representant på plats på TechEd, men vi kommer att vara på PDC.

Mvh
BizTalk User Group Sweden
Johan Hedberg, Mikael Håkansson, Alan Smith

Comments

 

Be Logical - writings by Johan Hedberg said:

Me and Mikael are doing a technical usergroup talk around Business Activity Monitoring in Stockholm the

september 25, 2008 10:40
 

rimonabantexcellence site title said:

Pingback from  rimonabantexcellence site title

maj 22, 2013 5:24
 

propecia said:

Pingback from  propecia

juni 7, 2013 10:54
Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems