in

info

september 2008 - Posts

 • Oktober träff - Business Activity Monitoring

  Efter att ha inlett hösten med en speciellt inbjuden talare, Jon Flanders, som pratade om WCF och REST går vi nu vidare med de ämnen ni har önskat i den enkätförfrågan vi gick ut med i våras.

  På nästa möte måndagen den 20:e oktober kommer vi att ta upp Business Activity Monitoring. Vi (Johan Hedberg och Mikael Håkansson) kommer själva att hålla föredraget. Vi lovar att det ska innehålla både introducerande information och delar som är mer på djupet och även ska ge er som sysslat med BAM tidigare en del nya ideér.

  Denna gång tackar och gästar vi Precio i deras lokaler på Sveavägen 165. http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=sveav%e4gen+165%2c+stockholm

  Välkomstid är som vanligt 17:45, vi startar 18. Något att äta kommer att finnas i pausen.

  Svar och annan feedback till info@biztalkusergroup.se. Då vi har ett snävare ämne denna gång har vi också lite mindre lokaler. Svara i god tid så att vi har möjlighet att anpassa dem efter antalet anmälda.

  Ska ni till PDC eller TechEd? Ange det i svaret om ni vill att vi ska hjälpa till att förmedla detta till andra som ska dit. Det kan vara kul att veta vilka andra svenskar som är på plats. Tyvärr har vi ingen representant på plats på TechEd, men vi kommer att vara på PDC.

  Mvh
  BizTalk User Group Sweden
  Johan Hedberg, Mikael Håkansson, Alan Smith

 • Server byte

  Biztalkusergroup.se siten har dragits med en del problem över de senaste veckorna och därför har vi nu fått den flyttad till nya servar. Vi hoppas att detta skall förbättra tillgängligheten.

 • Ny sponsor: Avega

  Som vi annonserade på senaste usergroup träffen välkomnar vi Avega som ny sponsor.

  Vi är glada att flera och flera hittar till BizTalk User Group Sweden, både deltagare och sponsorer.

  Är ditt företag intresserat av våra evenemang och vill hjälpa oss att fortsätta hålla dem genom att sponsra BizTalk User Group, kontakta oss på info@biztalkusergroup.se

  Mvh
  BizTalk User Group Sweden
  Johan, Mikael och Alan

 • Material tillgängligt online

  Hoppas att ni tyckte det var lika intressant och bra som vi gjorde. Att döma av all feedback så gjorde ni det!

   

  Jon har lagt upp sina samples och presentationer på sin blog. Så det är bara att ladda ner och labba för er som inte redan startat.

  http://www.masteringbiztalk.com/blogs/jon

   

  Vi kommer snart att återkomma med information om nästa träff i oktober.

   

  //Johan, Mikael och Alan

Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems