in

info

Nästa träff: den 4:e september med Jon Flanders

Efter att ha avslutat våren med en riktigt bra långkörare i högt tempo och mycket innehåll med Dwight Goins och WCF, startar vi hösten med Jon Flanders. Jon är speciellt inbjuden och gästar oss torsdagen den 4:e september.

Jon Flanders är MVP BizTalk, instruktör för Pluralsight (och innan det för Quicklearn) och känd världen över som författare, talare, instruktör och sin närvaro i communityn. Vi hyser stor tilltro till Jons kunskap, insyn i de senaste nyheterna samt förmåga att leverera en tilltalande presentation enligt eget huvud. Just därför har vi givit honom fria händer att, inom vårt intresse- och fokusområde, sätta ihop en presentation vi har valt att kalla "I huvudet på Jon Flanders".

Denna gång kommer vi att hålla mötet i World Trade Center, lokal Manhattan - med egen entré från Kungsbron 1. Denna lokal är lite större, så risken att vi ska behöva upprätta kölista som vid tidigare tillfällen är betydligt mindre. Inbjudningar till detta tillfälle kommer dock, genom samarbete med .NET User Group, att gå ut till fler personer än tidigare, så anmäla er nu till info@biztalkusergroup.se för att säkra er plats.

Liksom tidigare tillfällen välkomnar vi er c:a 17:45 för att börja presentationen 18:00. Vi håller på c:a 1 timme, bryter för en halvtimmes mat och mingel och fortsätter så länge vi orkar och Jon har material.

Mvh
BizTalk User Group Sweden
Mikael Håkansson, Johan Hedberg, Alan Smith

Comments

 

Johan Lindfors said:

BizTalk Usergroup Sweden kör igång direkt med en riktig höjdare. En kväll med Jon

august 7, 2008 7:52
 

WF Community Bloggers said:

Another user group talk for me - this time in Sweden! Here is the info (in Swedish) biztalkusergroup.se/.../n-228-sta-tr-228-ff-den-4-e-september-med-jon-flanders.aspx

august 7, 2008 8:27
 

WF Community Bloggers said:

Another user group talk for me - this time in Sweden! Here is the info (in Swedish) biztalkusergroup.se/.../n-228-sta-tr-228-ff-den-4-e-september-med-jon-flanders.aspx

august 7, 2008 8:34
 

rimonabantexcellence site title said:

Pingback from  rimonabantexcellence site title

maj 22, 2013 5:24
 

propecia said:

Pingback from  propecia

juni 7, 2013 10:54
 

BizTalk Usergroup Sweden möte: Den 4:e september med Jon Flanders | Johan Lindfors said:

Pingback from  BizTalk Usergroup Sweden möte: Den 4:e september med Jon Flanders | Johan Lindfors

marts 2, 2016 6:19
 

BizTalk User Group Sweden – BizTalkGurus said:

Pingback from  BizTalk User Group Sweden – BizTalkGurus

januar 10, 2017 12:19
Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems