in

info

marts 2008 - Posts

 • UserGroup mötet den 8:e April - Fullt

  Mötet den 8:e April med Darren Jefford har varit mycket uppskattat och fyllts snabbt. Vi har nu överbokat så långt vi vågar baserat på det naturliga bortfallet och de platser vi har tillgängliga. Det går fortfarande bra att anmäla sig men vi har tyvärr varit tvungna att börja placera er på väntelista - first in first served. Vi ber därför er som redan har anmält er att meddela om ni inte kan komma, så att andra får möjlighet att delta. Anmäl eller avanmäl till info@biztalkusergroup.se.

 • Precio sponsrar BizTalk User Group Sweden!

  Sponsring är viktigt för oss. Det ger oss möjlighet att kunna ta in externa resurser och presentera nya tekniker och exceptionella lösningar utanför kompetensen och erfarenheten vi redan har i gruppen. Vi är därför tacksamma för att Precio har anmält sitt intresse för att sponsra BUGS.

  Vi är i kontakt med flera intressanta föredragshållare och planerar flera föredrag under våren och hösten. Är ditt företag intresserade att hjälpa oss, kontakta oss på info@biztalkusergroup.se 

  Johan, Alan och Mikael

 • Darren Jefford kommer till BizTalk Usergroup Sweden den 8:e April

  Då var det dags igen.
  Darren Jefford är Principal Consultant, Application Development Consulting för Microsoft UK. Han är även författare till bl a Professional BizTalk Server 2006, som säkert många av er redan har. 

  Denna träff kommer att handla mycket om prestanda, testning och förståelse för hur BizTalk fungerar under ytan. Upplägget kommer att se ut som sist med två sessioner och ett break i mellan för lite mat och mingel. Båda sessionerna kommer att hållas av Darren.

  Vi vill verkligen rekommendera att ni tar tillfället i akt. Vi kommer även denna gång att hålla till i KnowIT's lokaler på Klarabergsgatan 60. Vi räknar med att det kan bli trångt, då vi endast har plats för max 50 deltagare (men jagar lokal för fler). Vi vill ha din anmälan senast den 28:e mars till info@biztalkusergroup.se, men som sagt, som det ser ut nu, så kan vi inte garantera platser till alla. -Först till kvarn...

  Agenda för kvällen är som följer:
  17:45 Samling
  18:00 Performance and testing of BizTalk 2006
  19:00 Paus, mingel, diskussioner. Något att äta och dricka kommer finnas.
  19:30 "Stories from the field" - Erfarenheter från stora BizTalk lösningar
  20:30 Q&A  


  Välkomna
  Mikael, Johan och Alan  

 • Darren Jefford at the next BizTalk User Group meeting in Stockholm.

  Find more information here.

Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems